Gyakran Ismételt Kérdések

 

Rendelkezem e elállási joggal?

Igen, a Lajaecom webshop termékajánlatai Harminc-napos-pénzvisszafizetési-garanciát tartalmaznak. A további részletekért kérjük tekintste meg az Á.Sz.F.-t!

 

Mennyi ideig tart a megrendelések feldolgozása?

A webshop felületén leadott valamennyi megrendelés a fizetést megtörténtét és a számla ellenértékének beérkezése után azonnal feldolgozásra kerül, amely azt jelenti, hogy általában egy munkanapon belül.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

A Lajaecom webshop ingyenes kiszállítást biztosít valamennyi Kedves Ügyfele számára, aki Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország, Dánia, Lengyelország, Csehország és Ausztria területén lakik.

A Környezetbarát házhoz szállítási szolgáltatás Magyarország területére ingyenes.

Ingyenes kiszállítást kínálunk minden olyan megrendeléshez, amelynek teljes összege meghaladja a 200 eurót az összes EU-tagállam számára. Termékajánlataink jelenleg csak az Európai Unió piaca számára állnak rendelkezésre. Hamarosan megnyitjuk webshopunkat a teljes EEA területére.

 

Cserélhetem a tételeket?
Igen, a Lajaecom webshop felkínálhatja a lehetőséget a megvásárolt termék kicserélésére. Ennek kezelése és feldolgozása minden esetben egyedi. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.