Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat a védjegyek és a szellemi tulajdonjogok tulajdonjogáról

 

Az L @ JA-ECOM-NL weboldalon található összes tartalom, például szöveg, grafika, logók, gombok ikonjai, képek és szoftver, a Lajaecom egyéni vállalkozás vagy annak tartalomszolgáltatóinak tulajdonát képezik, és a holland, a magyar, az Európai Unió valamint a nemzetközi szerzői jogi és adatbázis-jogi törvények oltalma alatt áll. A weboldalon található összes tartalom a Lajaecom egyéni vállalkozás kizárólagos tulajdonát képezi és a holland, a magyar, az Európai Unió és a nemzetközi szerzői jogi és adatbázis-jogi törvények védelme alá tartozik. Az ezen a weboldalon használt összes szoftver a Lajaecom egyéni vállalkozás, leányvállalataink vagy szoftverszállítóink tulajdonát képezi és a holland, a magyar, az Európai Unió és a nemzetközi szerzői jogi törvények védelmezik.

 

Adatkezelési tájékoztató

A Lajaecom adatvédelmi irányelvei, amelyek meghatározzák az ügyfelek információinak felhasználását, megtalálhatók a címen Adatkezelési tájékoztató oldalt. Az L @ jaecom-NL weboldal használatával az Ügyfél hozzájárul az ott leírt feldolgozáshoz, és garantálja, hogy az Ügyfél által szolgáltatott összes adat pontos.

 

Irányadó jog

Az "Általános Szerződési Feltételeket" az Európai Unió és a holland törvények szabályozzák. A jogi feltételek akkor is alkalmazandók, ha Hollandiától eltérő országból rendelnek vagy szállítanak. Ezen feltételek minden pontja érvényben marad, még akkor is, ha a fenti pontok egyike ideiglenesen érvénytelenné válik.

.

Üzleti információ

A cég neve: Lajaecom

.Holland Kereskedelmi Kamara nyilvántartási száma: 76234479

.A holland adóhatóság által bejegyzett EU héaszám NL003063122B54

.Telefon: +31 203 315 016 / E -mail: info@lajaecom.hu

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.