Tájékoztató a vevőt megillető elállási jogról

A Lajaecom webshop termékajánlataira harminc napos pénzvisszafizetési garancia érvényes, ami azt jelenti, hogy a megrendelés leadása után 30 nap áll rendelkezésére az áru visszaküldésére.

Bizonyos esetekben csak az általános elállási jogot kínáljuk, ami azt jelenti, hogy a megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésére arra, hogy kérje annak a terméknek a visszaszolgáltatását, amelynek a termékoldalán szerepel ez a konkrét jelzés.


A visszatérítésre jogosult terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint amilyenben megkapta azt, nem használt, címkével és eredeti csomagolásában. Szüksége lesz a vásárlás során kapott visszaigazolására is.

A visszatérés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot az info@lajaecom.hu címen. Felvesszük veled a kapcsolatot kérésed feldolgozása érdekében. Kérését három munkanapon belül feldolgozzuk.
Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot az info@lajaecom.hu címen.


Kár és kérdések
Kérjük, ellenőrizze megrendelését a kézhezvételkor, és haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a termék hibás, sérült, vagy ha rossz terméket kapott, hogy tudjunk a problémáról és helyesbíteni tudjuk azt.


Kivételek / vissza nem küldhető termékek
Sajnos az akciós árucikkek vagy ajándékkártyák visszatérítését nem fogadjuk el.


Feltételek
Az, hogy minél hamarabb megkapja a kívánt terméket, kérjük mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot és a fentiek szerint küldje vissza a meglévő terméket. Miután a visszatérítést elfogadták, külön vásárolja meg az új terméket.


Visszafizetés
Értesíteni fogjuk, ha megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött árut, és tudatjuk Önnel, hogy jóváhagyták-e a visszatérítést. Ha jóváhagyják, akkor automatikusan visszatérítést kap az eredeti fizetési mód szerint. Kérjük, ne feledje, hogy a bank vagy hitelkártya-társaság számára is eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést feldolgozza és elküldi.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.