Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Amsterdam klasszikus home dekor falióra (fekete-fehér)

€ 139,95 € 149,95 -7% OFF

Méret

NeXtime Amsterdam klasszikus home dekor falióra (fekete-fehér)

€ 139,95 € 149,95 -7% OFF

Méret

nincs vélemény
Leírás

NeXtime Amsterdam klasszikus home dekor falióra (fekete-fehér)

 

Klasszikus, mutatós és tartós faliórát keres?

A NeXtime Amsterdam klasszikus home dekor falióra kiválóan alkalmas akár irodai, akár otthoni felhasználásra. Az Amszterdam jól látható és figyelemfelkeltő, két termékvariánsa méretében különbözik egymástól (40 cm és 50 cm). Ez a nagy falióra többféleképpen is felhasználható, mert remekül alkalmas nagy irodai terek falainak díszítésére, mint például várótermek, ügyfélszolgálati, irodai ügyfélfogadási pontok, helyiségek, ahol sokat várakoznak az emberek. Az Amszterdam mérete arányos és elegáns külleme remekül mutat nappali helyiségek díszeként, leginkább nagy falfelületeken szembetűnő.

Ez a nagyméretű falióra sokféleképpen használható, mert kiválóan alkalmas nagy irodahelyiségek falainak díszítésére, mint például várók, ügyfélszolgálat, irodai fogadóhelyek, helyiségek, ahol az emberek sokat vártak. Az arányos és elegáns megjelenés NeXtime Amsterdam falióra remekül mutat a nappali dekorációs elemeként is. Leginkább a nagy falfelületeken figyelhető meg.

A NeXtime Amsterdam nagyméretű falióra anyaga fém, ezért nagyon tartós és alkalmas egy egész életen át történő felhasználásra. A falióra szürke és fekete színkombinációjú kerettel és fehér óralappal készül. A fehér óralapon elegáns fekete óramutatók, klasszikus fekete római számok és fekete vonalak jelzik az idő múlását. A NeXtime Amsterdam nagyon halk és az elektronikus óraszerkezet, valamint a mutatók szinte hang nélkül üzemelnek.

A NeXtime Amsterdam megéri a választást, mert elegáns megjelenése nyugalmat sugároz és ezáltal remekül illeszkedik mind az otthoni, mind az irodai környezethez. Az óratok fekete és az óralap fehér háttere, valamint az óra szabályos kör formája elegáns és ugyanakkor klasszikus hatást nyújt. A NeXtime Amsterdam falióra kiváló dizájneleme az otthoni munkakörnyezetnek, ezért alkalmas home office környezet dekorációjához. A mutatók és a tok színkombinációja szolid megjelenést kölcsönöz neki. A NeXtime Amsterdam NeXtime Amsterdam 3129zw falióra „nagytestvérével”, a 3128zw-vel ellentétben nem jelzi ki a másodperceket.

 

Fel akarja dobni a munkakörnyezetét?
Válassza ezt az elegáns dekor elemet!

 

A NeXtime Clocks kiváló minőségű és remekbeszabott időmérő eszközök gyártásával hívja fel magára a figyelmet. Ötven éves tapasztalata az óragyártás területén pedig garancia a precíz időmérésre. A NeXtime Amsterdam egy univerzális nagyméretű falióra, amely alkalmas teljesen különböző funkciójú helyiségek dekorálására. A NeXtime Amsterdam egy olyan nagyméretű fehér falióra, amelyet könnyen le lehet olvasni és jól is mutat, ezért kiválóan alkalmas nagyobb helyiségek, vagy publikus területek díszítésére, mint a fentebb már említett várótermek.

A NeXtime Clocks Amszterdam klasszikus otthoni dekor falióra egy csendes és nyugodt módja a precíz időmérésnek. A falióra vastagsága 8 cm, amely impozáns megjelenést kölcsönöz ennek a klasszikus eszköznek. A termék csendes üzemeléssel rendelkezik és ezért bármely nagyobb falrész számára ideális megoldást jelent. Válassza az Amsterdam klasszikus hangulatát és vigyen környezetébe egy kis Hollandiát. A NeXtime Clocks egy holland márka, amely hongkongi partnereivel dolgozik együtt innovatív dekor órák gyártásán. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért.

 

Klasszikus stílus
Akár három év garancia!
A pontos gyártás garancia a sikeres, tartós időmérésre.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.