Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Big Dreamcatcher nagyméretű fa nappali dekor falióra

€ 174,95 € 199,95 -13% OFF

színek

NeXtime Big Dreamcatcher nagyméretű fa nappali dekor falióra

€ 174,95 € 199,95 -13% OFF

színek

nincs vélemény
Leírás

NeXtime Big Dreamcatcher nagyméretű fa nappali dekor falióra

 

Egyedi, mutatós és méretes faliórát keres?

A NeXtime Big Dreamcatcher nagyméretű nappali dekor falióra fa alapanyagú és kiváló minőségű tartós és halk óraszerkezettel készül. Az óralap átmérője 60 cm, ezért a Big Dreamcatcher jól látható és figyelemfelkeltő. Ez a nagy falióra egyedi megoldás, mert alakja a hagyományos kör formát követi, azonban az óralap mintázata különleges futurisztikus hatású. A Big Dreamcatcher mérete arányos és elegáns külleme remekül mutat nappali helyiségek díszeként.

A NeXtime Big Dreamcatcher nagyméretű falióra anyaga fa, ezért nagyon tartós és alkalmas egy egész életen át történő felhasználásra. A falióra barna óralapján fekete óramutatók, jelzik az idő múlását. A NeXtime Big Dreamcatcher nagyon halk és az elektronikus óraszerkezet, valamint a mutatók szinte hang nélkül üzemelnek.

A NeXtime Big Dreamcatcher egy remek döntés, mert különleges megjelenése érdekes és stílusos. Ebből kifolyólag remekül illeszkedik mind az otthoni, mind az irodai környezethez. Az óra keskeny és a remekbeszabott kerek forma, valamint a mintázat tökéletes modern szobadísszé teszi. Egy álomszép, fa falióra… A NeXtime Big Dreamcatcher kiváló dizájneleme az otthonának, mert nappalija számára kellemes kiegészítő dekoratív tárgyként szolgál. A mutatók és a tok színkombinációja szolid megjelenést kölcsönöz neki. A NeXtime Big Dreamcatcher XNUMXbr falióra „testvére”, a XNUMXwi fehér színű.

 

Fel akarja dobni a munkakörnyezetét?
Válassza ezt a modern dekor óraremeket!

 

A NeXtime Clocks kiváló minőségű és remekbeszabott időmérő eszközök gyártásával hívja fel magára a figyelmet. Ötven éves tapasztalataaz óragyártás területén pedig garancia a precíz időmérésre. A NeXtime Big Dreamcatcher egy nagyméretű fa falióra, amely modern stílusa okán képes a kiválasztott helyiség meghatározó díszévé válni.

Válassza a futurisztikus hatású Big Dreamcatcher falióra ajánlatunkat és vigyen némi Hollandia otthonába, vagy vegyen egy emlékezetes ajándékot barátainak, szeretteinek. Ne felejtse! A nagy álmokat meg szükséges fogni és az idő csak akkor dolgozik az Ön számára, ha pontosan számon tartja azt. Válassza a NeXtime Big Dreamcatcher modern nagyméretű nappali dekor falióra ajánlatunkat és e modern óraremekkel tágítsa ki ideje dimenzióit.

A falióra rendelkezik mind az RoHS-kompatibils és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime Clocks egy holland márka, amely hongkongi partnereivel dolgozik együtt innovatív dekor órák gyártásán. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért. 


Különleges stílus
Akár három év garancia!
Egyedi, modern design. Egy home dekor elem, amely garantáltan feldobja nappaliját!

 

Az óra AA elemmel működik, amely nem képezi az ajánlat részét.

Származási ország: Hollandia.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.