Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Clocks Classy Large nagyméretű analóg nappali dekor faliórák

€ 99,95 € 119,95 -17% OFF

színek

NeXtime Clocks Classy Large nagyméretű analóg nappali dekor faliórák

€ 99,95 € 119,95 -17% OFF

színek

nincs vélemény
Leírás

NeXtime Clocks Classy Large analóg nappali designer üveg faliórák

Modellek: 3105wi fehér-szürke, 3105zw fekete-szürke, 3105wg fehér-arany

 

A NeXtime Classy Large egy elegáns falióra a NeXtime Essentials sorozatnak.. A sorozat órái üvegből és műanyagból készülnek. Tárcsáját üveg borítás védi és az óratárcsa fehér vagy fekete háttérrel rendelkezik. A Classy Large kerek falióra szürke vagy arany kézzel mutatja az idő múlását. Az idő múlását bemutató arab számokat a 3D-s tervezési effektus hangsúlyozza.

A NeXtime Clocks több mint ötven éves tapasztalattal rendelkezik rendelkezik az órakészít területén és a Classy Large feldobja a helyisége hangulatát. Ez az üvegóra remek választás irodai vagy otthoni használatra, mivel csendes működése és egyedi megjelenése biztosítja a kívánt hatást.

A NeXtime Classy Large kiváló ajándék, mert elegáns megjelenése és színkombinációja remekül alkalmas bármely faltípus díszítésére. Válassza a NeXtime falióra dizájnt ezzel az üvegóra remekművel feldobhatja hangulatatát és új megjelenést kölcsönözhet a választott szobának. Az óra üvegburkolata és az óratok mérete teszi alkalmassá bármely helyiség falának mutatós megjelenés kialakítására. A kör alakú tárcsa átmérője ötven centiméter, így ideális modern lakberendezési tárgy is egyben. A Classy Large egy analóg óra, amely tulajdonságai miatt bátran besorolható egyedi, elegáns és modern designer faliórának egyarámt. Felkeltheti megtekitntője figyelmét. Az aktuális pillanat könnyen leolvasható, egyedi megjelenése kiemeli a kiválasztott falszakaszt. Színkombinációjának és kör alakjának, valamint csendes működésének köszönhetően biztosíthatja a kívánt hatást és pontos időmérést.

A NeXtime Classy Large dekoratív üveg falióra egy megfizethető választás az eleganciára és lazaságra. Nem számít, hogy a kívánt fal melyik helyiségben található. Legyen szó irodáról, nappaliról, hálószobáról vagy esetleg fürdőszobáról; divatos megjelenése garancia a harmónikus együtthatásra. Válassza bátran  NeXtime Classy Large üveg design faliórát, ha a választott helyiségnek modern, fejlett és laza megjelenést kíván kölcsönözni.

A NeXtime Classy Large méretei az észszerűséget követik: 50 cm-s átmérője és 3 cm-s vastagsága ideális látványt nyújt. A Classy Large nem nehéz: súlya körülbelül 3 kg (2,9 kg). A  NeXtime Classy Large egy elegáns üveg falióra, amely egyike a NeXtime Essentials sorozatnak. Az Essentialsszámos, egyedi és megfizethető beltéri design kelléket tartalmaz. A termék rendelkezik mind az RoHS-kompatibilis és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime Clocks egy holland óramárka, amely partnereivel egyedi, innovatív design időmérő eszközök gyártásán munkálkodik. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért. Az óra AA elemmel működik, amely nem képezi az ajánlat részét. 

 

NeXtime Classy Nagy üveg kialakítású falióra arany-fehér színkombinációs kijelző

 

A NeXtime Classy Large egy olyan eszköz, amely designelemként szinte valamennyi helyiség hangulatának, megjelenésének meghatározó dísze lehet. Válassza a NeXtime Clocks Classy Large hangulatot, ha megújítaná otthona, irodája hangulatát.

harminc napos pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes szállítás Hollandián belül, valamint Belgiumba, Luxemburgba, Németországba, Dániába, Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba és Ausztriába.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.