Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Clocks Precision modern irodai és otthoni dekor falióra

€ 45,95

NeXtime Clocks Precision modern irodai és otthoni dekor falióra

€ 45,95
nincs vélemény
Leírás

NeXtime Clocks Precision modern irodai és otthoni dekor falióra

 

Elegáns, mutatós és tartós faliórát keres?

 

A NeXtime Clocks Precision dekor falióra kiválóan alkalmas akár irodai, akár otthoni felhasználásra.

A Precision mérete arányos és elegáns külleme remekül mutat nappali helyiségek díszeként, leginkább nagy falfelületeken szembetűnő.

Az óralap átmérője 35 cm, ezért a Precision jól látható és figyelemfelkeltő. A Precision nagy falióra többféleképpen is felhasználható, mert remekül alkalmas mind az irodája környezetének díszítésére, mint például várótermek, ügyfélszolgálati, irodai ügyfélfogadási pontok, helyiségek, ahol sokat várakoznak az emberek. A Precision mérete arányos és elegáns külleme pazarul mutat nappali helyiségek díszeként, leginkább nagy falfelületeken szembetűnő modern dekoratív megjelenése.

Ez a nagy fehér óra fekete vonalak és arab számok jelölésével mutatja az időt, a fehér alapszín mellett a fekete dominál. A metálszürke alumínium óratok egy 35 cm átmérőjű óraszámlapot és elektronikus óraszerkezetet takar. A fehér óralapon fekete és narancssárga mutatók jelzik az idő múlását. A NeXtime Clocks Precision működése halk és az elektronikus óraszerkezet, valamint a mutatók üzemzajszintje inkább nyugtató hatást kelt, mint semhogy borzolná felhasználója idegeit.

A NeXtime Clocks Precision megéri a választást, mert elegáns megjelenése nyugalmat sugároz és kiválóan alkalmas bármely helyisége dekorációjára. Az óratok metálszürke és az óralap fehér háttere, valamint a remekbeszabott kör forma elegáns és ugyanakkor laza hatást nyújt. A NeXtime Precision falióra kiváló dizájneleme az otthoni munkakörnyezetnek, ezért bátra ajánljuk otthona dolgozószobájának feldíszítésére. A mutatók és a tok színkombinációja szolid megjelenést kölcsönöz neki.

 

Fel akarja dobni a munkakörnyezetét?

Válassza ezt az elegáns dekor óra remekművet!

 

A NeXtime Clocks kiváló minőségű és remekbeszabott időmérő eszközök gyártásával hívja fel magára a figyelmet. Ötven éves tapasztalata az óragyártás területén garantálja a pontos időmérést. A Precision egyike az ikonikus NeXtime Station Clockssorozatnak, amely Hollandia egyik legnépszerűbb órakollekciója. A NeXtime Precision egy olyan nagyméretű fehér falióra, amelyet könnyen le lehet olvasni és jól is mutat, ezért kiválóan alkalmas nagyobb helyiségek, vagy publikus területek díszítésére, mint a fentebb már említett várótermek.

A NeXtime Clocks Precision home office dekor falióra egy csendes és nyugodt módja a precíz időmérésnek. A termék óralapjának üvegborítása remek design és védelem egyaránt.

A falióra rendelkezik mind az RoHS-kompatibils és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime egy Holland márka, amely hongkongi partnereivel dolgozik együtt innovatív dekor órák gyártásán. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért. Amennyiben egyéni kiszállítási módot szeretne, pl. expressz kiszállítás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. +XNUMX

 

Tartós tok és modern stílus

Akár három év garancia!

A pontos gyártás garancia a sikeres, tartós időmérésre.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.