Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Dash üveg otthoni dekor falióra

€ 91,95

színek

NeXtime Dash üveg otthoni dekor falióra

€ 91,95

színek

nincs vélemény
Leírás

NeXtime Dash színes üveg lakberendezési óra

 

A NeXtime Clocks egyike a népszerű NeXtime Essentials sorozatnak. amely Hollandia egyik legnépszerűbb órakollekciója. A NeXtime Dash egy olyan modern üveg falióra, amelyet könnyen le lehet olvasni és jól is mutat, ezért kiválóan alkalmas otthona helyiségeinek dekorációjához. A Dash Fekete dekor falióra egy csendes és nyugodt módja a precíz időmérésnek. A termék egyedi, mert az óralapot és a szerkezetet üvegborítás védi. A tok vastagsága megközelítőleg négy centiméter és az alumínium, fém és üveg kombinációja biztonságosan megóvja ezt az értékes szerkezetet. A termék mutatós figyelemfelkeltő designelem is egyben, ezért bármely nagyobb falrész számára ideális megoldást jelent. A Dash Blue a kék különböző árnyalatainak felhasználásával készült.. Az óra borítója elegáns sötétkék, míg az idő múlását jelző pontok és arab számok világos türkiz árnyalatban készülnek. A Dash Red hasonló, de a vörös különböző árnyalataival büszkélkedhet. Elegáns, élénk, mélyvörös óratokkal készül, míg az időjelzést szolgáló pontjai és arab számai fehérek.

A termék egyedi, mert az óralapot és a szerkezetet üvegborítás védi. A tok vastagsága megközelítőleg négy centiméter és az alumínium, fém és üveg kombinációja biztonságosan megóvja ezt az értékes szerkezetet. A termék mutatós figyelemfelkeltő designelem is egyben, ezért bármely nagyobb falrész számára ideális megoldást jelent.

A NeXtime Clocks színes üveg lakberendezési órát érdemes választani, mert modern megjelenése kiválóan alkalmas mind irodai, mind otthoni használatra.

 

Fel akarja dobni a munkakörnyezetét?

Válassza ezt az elegáns és színes dekor óraremeket!

 

 

NeXtime Dash Fekete modern üveg tervezői falióra a piros falon

 

 

A NeXtime Clocks kiváló minőségű és remekbeszabott időmérő eszközök gyártásával hívja fel magára a figyelmet. Ötven éves tapasztalata az óragyártás területén pedig garancia a precíz időmérésre. A NeXtime Clocks az órák a NeXtime Essentials sorozatnak,, Hollandia egyik legnépszerűbb óragyűjteménye. A NeXtime Clocks Dash egy modern üveg dizájn falióra, amely könnyen olvasható és jól néz ki, így tökéletes otthoni szobáinak díszítésére.

A NeXtime Clock Dash üveg dekor falióra egy csendes és nyugodt módja a precíz időmérésnek. A termék egyedülálló, mert az óra számlapját és szerkezetét üveg borítás védi. A tok körülbelül négy hüvelyk vastag. Az alumínium, fém és üveg kombinációja biztonságosan megóvja az értékes óramodellt. A termék egy figyelemfelkeltő dizájnelem is, így ideális megoldás a tartós időméréshez.

A falióra rendelkezik mind az RoHS-kompatibils és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime Clocks egy holland márka, amely hongkongi partnereivel dolgozik együtt innovatív dekor órák gyártásán. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért.

 

Különleges stílus
Akár három év garancia!
Egyedi, modern design. Egy home dekor elem, amely garantáltan feldobja nappaliját!

 

Az óra AA elemmel működik, amely nem képezi az ajánlat részét.

Származási ország: Hollandia.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.