Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Windmil üveg dekor falióra

€ 59,95

NeXtime Windmil üveg dekor falióra

€ 59,95
nincs vélemény
Leírás

NeXtime Windmil üveg dekor falióra fehér

 

A NeXtime Windmil üveg design falióra egy remekbeszabott keskeny időmérő, amely a Hollandiára oly jellemző szélmalmot ábrázolja. Számlapját üvegborítás védi, amelyet fehér alapon fekete színű jelöléssel alakítottak ki.

A NeXtime Clocks ötven év tapasztalattal rendelkezik az órakészítés területén és a Windmil üveg dekor óra fel fogja dobni annak a helyiségnek a hangulatát, amelynek falára felhelyezi azt egyedi és ötletes megjelenésének köszönhetően.

Az aktuális pillanat pillanat könnyen leolvasható a NeXtime Windmil falióra. Egyedi megjelenése kiemeli a kiválasztott falszakaszt. Fehér alapon fekete szélmalom illusztráció látható a gyártó logója és a narancssárga kéz mellett. Az óra tárcsázási stílusa egyedülálló, mert az érdekes illusztráció mellett csak három arab szám található, amelyek a harmadik, a kilencedik és a tizenkettedik órát jelölik. Nagy narancssárga kéz van rögzítve a szélmalom ábrájához az óra számlapján, amely az idő múlását jelzi.

A NeXtime Windmil falióra felületéről könnyen leolvasható az aktuális időpillanat, egyedi megjelenése kiemeli a kiszemelt falszakaszt. A fehér háttéren egy fekete szélmalom illusztráció látható, a cég logója és narancssárga óramutatók mellett. Az óra számlapja egyedi, mivel az érdekes ábrázolás mellett csupán három arab szám található, amely a harmadik, kilencedik és tizenkettedik órákat jelöli meg. A szélmalom illusztráció tornyához erősített piros szélmalom dizájnú óramutató jelöli az idő múlását. A NeXtime Windmil üveg design falióra egy megfizethető választás az a precíz időmérésre és ötletese illusztrációja ideális szobai faliórává teszi. Mindegy, hogy a kívánt fal mely helyiségben található. Legyen akár egy nappaliról, hálószobáról, konyháról vagy talán fürdőszobáról, kreatív megjelenése és üvegborítása garancia az egyediségre. Válassza bátran a NeXtime Windmil üveg design falióra, ha a választott helyiségnek különleges, holland hangulatú megjelenést kíván kölcsönözni. Az Windmil egy üveg design falióra, amely nagyon könnyű, súlya alig több mint 1 kg.

A NeXtime Windmil egy kreatív megjelenésű üveg dekor óra, amely egyike a Essentials sorozatnak. Az Essentials számos, egyedi és megfizethető beltéri designkelléket tartalmaz. A termék rendelkezik mind az RoHS-kompatibils és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime Clocks egy holland márka, amely hongkongi partnereivel dolgozik együtt innovatív dekor órák gyártásán. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért.

A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért.

Az óra AA elemmel működik, amely nem képezi az ajánlat részét.

A Lajaecom webshop termék ajánlatai jelenleg csupán az Európai Unió piacán érhető el.

Származási ország: Hollandia.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.