Miben részesül, amennyiben a Lajaecom webshopnál vásárol?

  • Harminc napos pénz-visszafizetési garancia: A Lajaecom harminc napos visszaküldési opciót kínál a termékajánlatok többségéhez.

  • Non-Stop támogatás a barátságos és pontos ügyfélszolgálatunkon által!

  • Gyors, biztosított, olcsó és megbízható házhozszállítás

  • Több biztonságos online fizetési mód

  • Minimum tizenkét hónap garancia: a termékajánlatunk többsége esetében még ennél is több akár 3 éves jótállásra is van mód.

NeXtime Wood nagyméretű analóg falióra

€ 143,95

Stílus

NeXtime Wood nagyméretű analóg falióra

€ 143,95

Stílus

nincs vélemény
Leírás

NeXtime Clocks Wood nagy analóg designer falióra

Modellek: 3112br négyzet-barna, 3113br kerek-barna

 

A NeXtime Wood egy elegáns fa falióra a NeXtime Essentials sorozatnak.. Az óra fém és fa alapanyagok felhasználásával készült. Számlapját fából készítették el, köralakú és négyzetalakú formában. Az óralap dekorációja megegyező és mindkettő fémkerettel rendelkezik, csak formájuk különböző. A Wood fa dekor falióra számlapján fekete mutatókkal jelzi az idő múlását. Az arab számok 3D hatása kiemeli azokat, így elősegítve az idő múlásának követését. A harmadik, a hatodik, a kilencedik és a tizenkettedik órák arabszámokkal, míg az összes többi, valamint minden tizedik másodperc vonalakkal van megjelölve.rd, 6th, 9th és 12th Az órákat arab számok jelölik, és az idő múlását a többi óra és bármely tíz perc jelöli.

A NeXtime Clocks ötven éves tapasztalattal rendelkezik az órakészítés területén és a Wood fel fogja dobni annak a helyiségnek a hangulatát, amelynek falára felhelyezi azt. Ez a nagyméretű fafalióra remek választás legyen szó akár otthona nappalija vagy hálószobája, mivel halk üzemzajai és egyedi megjelenése biztosítja a zajmentes üzemelést.

A NeXtime Wood kiváló ajándék, mert elegáns megjelenése és színkombinációja remekül alkalmas bármely faltípus díszítésére. Válassza a NeXtime designt életminősége fokozására és adjon új megjelenést a kiválasztott helyiségének ezzel a holland óraremekkel. A számlapot takaró üveg és az óraborítás mérete tökéletessé teszik szinte bármely falrész számára. A köralakú óralap átmérője ötven centiméter, amely ideális bármilyen méretű fal díszítésére. A Wood egy olyan analóg óra, amely bátran sorolható a különleges, elegáns és modern designer faliórák közé, mert attribútumai lévén képes hosszabb ideig is magára vonni megtekintője figyelmét. Könnyen leolvasható az aktuális időpillanat, egyedi megjelenése kiemeli a kiszemelt falszakaszt. Színkombinációja és kör alakja valamint halk üzemzajai okán biztosítani tudja a kívánt hatást és a pontos időmérést.

A NeXtime Wood dekoratív falióra egy megfizethető választás az eleganciára és lazaságra. Mindegy, hogy a kívánt fal mely helyiségben található. Legyen akár szó egy irodáról, egy nappaliról, hálószobáról vagy talán a fürdőszobáról, a szolid megjelenés az, ami garancia a harmóniára. Válassza bátran a NeXtime Wood fa design faliórát, ha nem csupán a precíz időmérésre, hanem az elegáns megjelenésre törekszik.

A NeXtime Wood méretei az észszerűséget követik: ötven centiméteres átmérője és három centiméteres vastagsága ideális látványt teremt. A Wood nem igen súlyos: kb. három kg (3.7 kg). A NeXtime Wood egy elegáns fafalióra, amely egyike a NeXtime Essentials sorozatnak. Az Essentials számos, egyedi és megfizethető beltéri design kelléket tartalmaz. A termék rendelkezik mind az RoHS-kompatibilis és CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a pontos, hosszú távú és kiváló minőségű időmérést. A NeXtime Clocks egy holland óramárka, amely partnereivel együtt innovatív design időmérő eszközök gyártásán munkálkodik. A termék egy év garanciával vásárolható meg, amely időtartam felár ellenében kérésre meghosszabbítható. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért. Az AA óra elemmel működik, amely nem képezi az ajánlat részét.

A NeXtime Wood egy olyan eszköz, amely designelemként szinte valamennyi helyiség hangulatának, megjelenésének meghatározó dísze lehet. Válassza az egyik NeXtime Clocks Wood hangulatot, ha megújítaná otthona, irodája hangulatát.

harminc napos pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes szállítás Hollandián belül és Belgiumba, Luxemburgba, Németországba, Dániába, Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba és Ausztriába.

Megbízható szállítás

Minden termékünk gyors és biztosított házhozszállítási szolgáltatással rendelkezik.

Biztonságos online fizetési lehetőségek széles választéka

A Lajaecom több biztonságos online fizetési módot kínál.

Értékesítési ajánlatok

Kedvezményeket és akciós ajánlatokat kínálunk az EU különböző országaiból.